top of page

Ovista Qaarevaan, suostumuksellisen vallankaappauksen tarina Queerversityssä!

Ovi Ry eli opiskelijavinokkaat kokee vallanvaihdon sen siirtyessä LGBTQIA+ yhteisön Qaarevan huomaan! Jatkamme uudella tiimillä sateenkaarevien opiskelijajärjestöjen perinnettä tehden järjestöstä yhä inklusiivisempaa kaikille qaareville seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluville opiskelijoille.


Qaareva on keväällä 2020 perustettu queer opiskelijoiden järjestö, joka ajaa kaikkien qaarevien opiskelijoiden yhdenvertaisuutta Helsingin Yliopistolla sekä järjestää tapahtumia, ottaa kantaa ja juhlii moninaisuutta yhdessä muiden järjestöjen ja tahojen kanssa. Me teemme yhteistyötä mm Trans Ry:n, Setan ja Trasekin kanssa sekä ylläpidämme sateenkaarikirjastoa ja sateenkaarevia tukisivuja kaikille opiskelijoille, joiden kautta esimerkiksi hakea apua mielenterveysongelmiin, jotka koskevat monia LGBTQIA+ yhteisön nuoria.


Qaareva on yhteisö, jonka lähtökohta on toimia meiltä meille. Haluat sitten homo sitsejä, edunvalvontaa tai seuraa mielenosoituksiin meiltä löytyy paikka sinulle! Ovin vallankaappauksessa Ovin vanha jo opiskelujen parista osaksi poistunut tiimi ojentaa sateenkaarilipun Qaarevalle. Mukana siiryvät Kissan tilat ja tuet myös Qaarevan käyttöön ja niitä käytämme yhteisön tueksi!


Tervetuloa mukaan Qaarevaan!


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page