top of page
small%2520painting%2520(part%2520of%2520

Queer-opiskelijoiden 

edunvalvonta

Qaareva pyrkii huolehtimaan kaikkien LGBTQIA+ opiskelijoiden edunvalvonnasta Helsingin yliopistolla. Qaareva voi lisäksi ottaa kantaa muiden korkeakoulujen syrjiviin käytänteisiin koulujen opiskelijoiden puolesta. Qaareva tekee myös yhteiskunnallista vaikuttamistyötä ja on mukana rakentamassa inklusiivisempaa ja sateenkaarevampaa huomista.

Edunvalvonta Helsingin yliopistolla

Mikäli kohtaat syrjintää, kiusaamista tai minkään tasoista homo-, trans tai muuta queerfobiaa Helsingin yliopistolla voit olla yhteydessä Qaarevan yhdenvertaisuusvastaavaan. Me autamme sinua, tarjoamme tukea, resursseja ja apua mahdollisuuksien mukaan tilanteesi edistämiseen!

Yhteiskunnallinen vaikuttaminen

Qaareva laatii kannanottoja ja ajaa kaikkien queer-ihmisten asemaa yhteiskunnassa. Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, mutta teemme mieluusti yhteistyötä muiden ihmisoikeuksia ajavien tahojen kanssa! 

Qaarevan ylläpitämä resurssipankki

Resurssipankistamme löydät apua ja tukea kaikissa queer-kysymyksissä! Tarvitset sitten apua oikeiden termien löytämiseen tai taustatiedon hakemiseen, olemme keränneet sinulle avuksi laajasti hyödyllistä tutkimusta!

Syrjintä muissa koululaitoksissa

Qaareva voi ottaa kantaa muidenkin koululaitosten syrjiviin tai epäoikeudenmukaisiin käytänteisiin sekä mahdollisuuksien mukaan tukea muita LGBTQIA+ järjestöjä tärkeässä työssä. Ole yhteydessä Qaarevan yhdenvertaisuustiimiin tai ota yhteys yhteydenottolomakkeella meihin!

Yhdenvertaisuus ja ihmisoikeudet

Kaikille kuluuvat yhdenvertaiset ja jakamattomat ihmisoikeudet. On hyvä olla tietoisia omista oikeuksistaan, jotta pystyy paremmin puuttumaan, huomaamaan ja ottamaan kantaa kohtaamaansa syrjintään tai epäoikeudenmukaisuuteen! 

Järjestön tuki 

Yhteisön tuki on tärkeää ja me Qaarevassa olemme sinun tukenasi! Laita rohkeasti meille viestiä ja kerro miten voimme olla avuksi.

What Our Clients Say

small%2520painting%2520(part%2520of%2520
11062b_f0cd2b56e86443d68d21b6bc12fe055c_

Qaareva ry:n yhdenvertaisuustiimiin saa yhteyden osoitteesta:

 
Yhteydenottolomake / Contact form

Tällä lomakkeella saat yhteyden Qaarevan yhdenvertaisuustiimiin. Voit kertoa kohtaamastasi syrjinnästä tms. kokemuksesta halutessasi myös anonyymisti tai jättää tietosi, jolloin voimme edistää asiaa yhdessä. Tieto käsitellään luottamuksellisesti.
// With this form you can contact Qaareva's equality team. You can describe discrimination you've faced etc anonymously or leave us your contact information to move the matter further together.  Information will be kept confidential.
Oletko...? / Are you...?
Miten haluat, että etenemme? / How would you like to move forward?

Kiitos yhteydenotostasi! Pidämme kaiken tiedon turvassa ja salaisena. Palaamme sinulle pian! / Thank you for contacting us! All info will be kept confidential. We'll get back to you soon!

bottom of page