top of page

Sexpon neuvonta

50 472 4257

Tarkista päivystysajat palvelun sivuilta! Puhelun hinta on operaattorisi mukainen.

Sexpon kautta on myös mahdollista varata aika seksuaalineuvontaan (1-3 krt, etänä).  Sexpon sivuilta löytyy myös terapiapalvelu, jonka kautta voit löytää itsellesi esimerkiksi sukupuoli- ja/tai seksuaalivähemmistöihin erikoistuneen terapeutin.

YTHS

Varataksesi ajan vastaanotolle, ota yhteyttä hoidontarpeen arviointiin SelfChatissa YTHS:n sivuilla tai puhelimitse. YTHS tarjoaa opiskelijoille monenlaisia seksuaaliterveyden palveluita ja esimerkiksi seksitautien etätestauksenKelalle maksettu terveydenhoitomaksu kattaa opiskelijalle kaikki YTHS:n palvelut.

Oma terveysasema

Kiireellistä apua tarvitessasi voit hakeutua arkisin omalle terveysasemallesi ilman ajanvarausta. On kuitenkin suositeltavaa, että soitat ensin! Puhelinnumerot löytyvät terveysasemien omilta sivuilta. Terveysasemat ovat kiinni iltaisin ja viikonloppuisin. Tällöin voit hakeutua päivystykseen.

Helsingissä:

HUS sukupuolitautien poliklinikka

Seksitautien testaus ja lääkärin vastaanotto vain ajanvarauksella. Aikaa voit tiedustella numerosta:  09 471 86220  ma-pe klo 8-10.

Hivpoint

Valtakunnallinen puhelinneuvonta

0207 465 705 

maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9:30-12:00.

Chat-neuvonta

maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin 12:00-15:30.

Chatin ja puhelimen kautta on mahdollista varata aika maksuttomaan ja nimettömään hiv-pikatestiin Helsingissä.

"Palveluissa kysymyksiin vastaavat Hivpointin työntekijät. Hivpointin puhelinneuvonta ja chat auttavat, kun haluat lisätietoja hivistä, muista seksitaudeista tai kun tarvitsee näihin liittyen tukea tai neuvontaa. Työntekijän kanssa voi keskustella luottamuksellisesti ja avoimesti esimerkiksi tartuntariskeistä ja peloista."

43.png

Seksuaali-terveyden ylläpito

bottom of page